top of page

OVER MIJ

Zomervakantie 1999. Een negenjarige Laurens ontdekt entertainment door goocheltruks. Hij beslist om boeken in de bibliotheek te halen om kaarttruks en dergelijke te leren. Zo kon hij de vrienden van zijn ouders entertainen op zomervakantie.

Doorheen de jaren van puberteit, school, opleidingen, kinderen, etc... was er minder tijd om aan deze passie te werken. Maar de interesse is altijd gebleven en nu terug volop aanwezig. Na 10 jaar als lijnpiloot te werken ben ik mijn skills en kennis verder gaan uitbreiding in het goochelmilieu.

Goochelen is voor mij een vorm van kunst. Net zoals muziek, theater, romans, films, etc.. neemt de moderne goochelaar je mee in een verhaal. Hij creëert een moment samen met de toeschouwer. Dit kan begeesterend, ontroerend maar ook volop lachwekkend zijn. Goocheltruks zijn een perfect middel om elk soort emotie op te roepen. Het draait bij mij niet om het ego van de goochelaar die zijn kunsten moet laten zien. Het draait om de mensen die mee worden genomen in het moment. Een avond waar de gasten over kunnen napraten is voor mij een geslaagde avond.

bottom of page